Telefon Telefon : 62 41 50 00
24-timers vakttelefon

post@evetas.no

Forutsalg

Vi tilbyr kvalitetsfor fra Eukanuba,Royal Canin og Hill`s

Det selges i hovedsak Eukanuba dietter. I tillegg har vi diettfôr fra Royal Canin og Hill’s. Dersom det er noe vi ikke har så skaffer vi det gjerne.

Eukanuba leverer kvalitet.

Uansett om hunden er stor, gammel eller aktiv, og uansett hvilken rase den tilhører og E-Vet AS Eukanuba hundeforhvilke spesielle behov den har, vet hundeeiere, oppdrettere og hundeeksperter at de kan stole på kvaliteten og næringsinnholdet til Eukanuba hundefor. Kvalitetsproduktene til Eukanuba er basert på mange års erfaring og omfattende forskning innen hundeernæring, og bidrar til å bringe de beste kvalitetene frem hos din hund.Utgangspunktet for Eukanuba sin ernæringsfilosofi er at hundene har det best når de fôres slik de er skapt og utviklet fra naturens side – som kjøttetere. Derfor bruker vi bare animalske proteiner av høyeste kvalitet i Eukanuba hundefor.

 

E-Vet AS Royal Canin

 

 Royal Canin er leverandør av høykvalitets hunde- og kattefor.

Skreddersydd ernæring til hunder og katter, og ett bredt sortiment tilpasset dyrets størrelse, alder,livsstil,rase og fysiologiske tilstand. Sunn ernæring gir langvarig helsefordeler for hunder og katter, og er et grunnprinsipp som inngår i alle deres forserier.

 

 

Hill´s fôr finnes også til både hund og katt, og E-vet-Hills dieter oppdelt i tre ulike kategorier:

Science Plan: Et balansert fôr for helse og velvære, uansett størrelse eller stadie i livet. Prescription: Fôr for spesifikke sykdomstilstander (OBS! Bør kun gis etter direkte tilråding fra veterinær). Nature´s Best: Et balansert fôr laget av førsteklasses og naturlige ingredienser.