fbpx

Vi som jobber her

Ansatte ved Evet As

Om oss på klinikken

Vi på E-Vet Smådyrklinikk i Elverum gleder oss over å hjelpe dyr og deres eiere. Hver dag gjør vi vårt beste for å komme i møte, gi råd og behandle dyr og mennesker i deres situasjon.

Vi vil gjerne hjelpe også deg og din hund, katt eller annet kjæledyr.

Vi er 9 personer på klinikken som jobber tett sammen for å gi dyret ditt den beste behandlingen. Her på siden kan du lese mer om oss.

Veterinær Ragne ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Ragne Åstorp VETERINÆR

Veterinær, daglig leder og eier av klinikken

Ragne ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Hun har jobbet i kombinert praksis med både smådyr, produksjonsdyr og hest, men kun smådyrpraksis siden hun kom til Elverum i 2004 med unntak av noe offentlig vakttjeneste. De siste årene har Ragne jobbet med videreutdanning innen øyesykdommer.

På småbruket i Bjølsetgrenda er det både hunder, katter og høner, men når høsten kommer er det først og fremst jakt med fuglehund som gjelder.

Ida M. Bråten Skaalerud, veterinær ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Ida M. Bråten Skaalerud VETERINÆR

Veterinær

Ida har tatt veterinærutdanningen i Budapest. Hun har hatt praksis ved smådyrklinikk under studiet og interesserer seg spesielt for smådyrmedisin; sykdommer hos hund, katt og kanin. Hun startet hos oss våren-2020 og er foreløpig en all-round veterinær med stort hjerte for sine pasienter. Ida har tatt kurs innen kanin-medisin. Hun er for tiden i permisjon.

Eli Beate Sæther. Veterinær ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Eli Beate Sæther VETERINÆR

Veterinær

Eli Beate er utdannet ved NMBU og var uteksaminert vår-2020. Hun begynte å jobbe hos oss høsten-2020. Eli Beate er foreløpig en all-round-veterinær med et godt øye for sine pasienter.

Eli Beate konkurrerer aktivt på høyt internasjonalt nivå i Agility med sine shetland sheepdogs.

Kari Solberg Bakken. Dyrepleier ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Kari Solberg Bakken DYREPLEIER

Dyrepleier

Kari er dyrepleieren som har vært med klinikken fra start. Hun er svært erfaren og allsidig og er med i alle klinikkens oppgaver. Kari har videreutdanning innen anestesi og spesialkompetanse innen laboratoriemedisin.

Kari har gårdshunden Mia. De to har drevet  med agility.

Marie Grynnerup. Dyrepleierassistent ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Marie Grynnerup DYREPLEIERASSISTENT

Dyrepleierassisten

Marie er utdannet radiograf. Hun er en allsidig dame som gjør alle slags dyrepleierassistent-oppgaver i tillegg til å ha hovedansvar i resepsjonen. Hun har i tillegg delt ansvar for butikk og logistikk. Marie har et ekstra godt øye for våre kattepasienter og jobber for at de skal bli ivaretatt på best mulig måte når de besøker oss.

Marie har selv katten Luna.

Malin Aarmo. Dyrepleier ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Malin Aarmo DYREPLEIERSTUDENT

Dyrepleierstudent

Malin begynte å jobbe hos oss som dyrepleierassistent og trives så godt med oppgavene at hun bestemte seg for å starte opp med dyrepleierstudiet.  Studietiden består av teoriperioder ved skolen i Kolding og praksisperioder i klinikken. Malin er aktivt deltakende i alle klinikkens oppgaver og har delt ansvar for butikk og logistikk. Hun har faglig en forkjærlighet for anestesi og operasjon.

Malin har cavalier king charles spanielen Chanel.

Ingeborg Lorentsen. Dyrepleierassistent ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Ingeborg Lorentsen DYREPLEIERASSISTENT

Dyrepleierassistent

Ingeborg er en av våre allsidige dyrepleierassitenter. Hun har svært godt håndlag med pasientene og en stor forkjærlighet for jakthunder, særlig fuglehunder. Ingeborg har lang erfaring med trening av travhest på høyt nivå.

Ingeborg har irsksetteren Hunter og pointeren Oluf.

Heidi Lysø. Resepsjonist ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Heidi Lysø DYREPLEIERASSISTENT

Dyrepleierassistent

Heidi er vårt nyeste tilskudd i staben og en etterlengtet hoved-resepsjonist. I tillegg til å betjene telefonen og holde orden på timelisten store deler av dagen, har Heidi medansvar for butikk og er dessuten en racer i å holde det ryddig og rent rundt oss til enhver tid.

Heidi reiser helst til Sverige på fasanjakt og har springerspanielene Emma, Hope og Chili.

Bjørn administrasjonsmedarbeider ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Bjørn Fridtjof Kristoffersen ADMINISTRASJONSMEDARBEIDER

Administrasjonsmedarbeider

Bjørn er vår administrasjonsarbeider og har hovedansvar for faktura- og forsikringssaker samt mye mer. Han hjelper også til i resepsjonen og med forefallende arbeid ved behov.

Bjørn har en stor forkjærlighet for «bulle»-hunder, men har ingen egen hund for tiden.

Veterinær Annikken Aagaard. Medarbeider ved E-Vet as, dyreklinikk i Elverum

Annikken Aagaard VAKTVETERINÆR

Veterinær

Annikken har vært med fra start og bidratt på vakt-fronten og i perioder i klinikken i forbindelse med ferieavvikling og lignende. Annikkens innsats har gjort at vi har kunnet tilby en så godt som døgnkontinuerlig vaktordning ved klinikken. Annikken har lang erfaring og kan ta trygge avgjørelser ved akutt sykdom og fødsler.

Annikken driver aktivt med spanieljakt og har jaktcockeren Vip og jaktspringerne Rush og Tana.