fbpx
mat, dyrefor

Skreddersydd ernæring til hunder og katter. Et bredt sortiment tilpasset dyrets størrelse, alder,livsstil,rase og fysiologiske tilstand. Sunn ernæring gir langvarig helsefordeler for hunder og katter og er et grunnprinsipp som inngår i alle deres fôrserier. Vi fører i hovedsak dietter som benyttes ved utredning og behandling av sykdom, men har også enktelte typer vedlikeholdsfôr til hund og katt.

Hill´s fôr finnes også til både hund og katt

Science Plan: Et balansert fôr for helse og velvære, uansett størrelse eller stadie i livet. Prescription: Fôr for spesifikke sykdomstilstander (OBS! Bør kun gis etter direkte råd fra veterinær). Nature´s Best: Et balansert fôr laget av førsteklasses og naturlige ingredienser

Vi fører i hovedsak dietter som brukes i forbindelse med behandling av ulike sykdomstilstander.

Provit  – norskprodusert hundemat

Provit er fôr laget av norske råvarer. Vi har frosset, frysetørret og hermetisk (våt) mat. Fôret kan brukes som eneste fôr eller som tilsetning til tøffôr om ønskelig.