fbpx

Vårt dyktige team gjør vårt beste for at ditt kjæledyr skal få en god og trygg behandling. Hos oss får du time i løpet av kort tid. Enten det er snakk om en akutt behandling eller en helsesjekk vil vi kunne hjelpe deg.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ring 62 41 50 00  eller send en e-post til post@evetas.no

Høy kompetanse og moderne utstyr

Våre ansatte høy kompetanse og vi har fokus på videreutdanning/kursing noe som sikrer at vi alltid kan gi ditt dyr en god og trygg behandling. Selv om vi ikke er del av en stor kjede er vi er en del av et nettverk hvor vi deler erfaringer og kompetanse fra andre frittstående dyreklinikker i Norge.

Klinikken vår har moderne utstyr og et eget laboratorium. Dette gjør at vi kan få raske svar på ulike prøver vi må gjennomføre for å kunne stille riktig diagnose og komme frem til den beste behandlingen for ditt kjæledyr. Hos oss utfører vi en rekke laboratorieundersøkelser slik som f.eks blodanalyser, urinanalyser og cytologiske undersøkelser (mikroskopi).

Dyrlegevakt i Elverum

Utenom klinikkens ordinære åpningstider blir telefonen viderekoblet til en vakthavende veterinær som kan kontaktes ved behov for øyeblikkelig hjelp. Dvs. at du kan få hjelp hele døgnet om du skulle ha behov. Dette er en privat vaktordning ved E-Vet og mottar ingen støtte fra det offentlige. Det vil være egne takster ved vaktutrykning.

Bestill time

Har du behov for en akutt time eller ønsker du time i løpet av kort tid? Hos oss får du faktisk time på dagen. Klinikken vår ligger i sentrum av Elverum, se veibeskrivelse. Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefon: 62 41 50 00  eller post@evetas.no

Følg oss på Facebook | Meld deg på vårt nyhetsbrev.