fbpx
aktiv hund, hund som løper

Non-Stop Dogwear tilbyr solid, pålitelig og ergonomisk utformet utstyr til alle typer hunder og hundeaktiviteter. Det spiller ingen rolle om hunden din er liten eller stor, renraset eller blanding, verdensmester eller familiehund.

Non-Stop Dogwear har et stort utvalg forskjellig utstyr til din hund:

  • seler
  • halsbånd
  • bånd
  • dekken
  • sokker
  • reservedeler
  • praktisk turutstyr
  • ernæring og pleie

Du får kjøpt ferdige sett med utstyr til ulike type aktiviteter. Det finnes også et stort utvalg utstyr til hundeeier som egner seg perfekt til løping, ski, tur i skog og mark, hundekjøring, sykkel, etc.

Om Non-stop dogwear

Firmaet ble grunnlagt i 2009 og i dag utvikler, designer og selger de hundeutstyr over hele verden. I mer enn 1.300 butikker i 27 land kan du finne produkter fra Non-stop dogwear. En av grunnen til at produktene er så populære er fordi hundens perspektiv og behov alltid settes først når nye produkter blir utviklet. Finn ut mer…

Mange høyt meritterte utøvere i grener som agility, biking, canicross, hunting, lure coursing, mushing, scooter og skikjøring bruker utstyr fra Non-stop dogwear. Nettopp fordi produktene er av høy kvalitet og egner seg godt.

Vi hjelper deg med å finne rett utstyr til hund. Ta kontakt om du har noen spørsmål.